Topclusters

Bent u op zoek naar een topcluster voor uw vers gebrouwen schatten? Geef ze een luxe uitstraling en transport gemak met een topcluster. 

Topclusters volledig naar uw wensen samenstellen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor brouwerijen

Of het nu gaat om hele grote of kleine aantallen topclusters, niets is onmogelijk. Wij zijn in staat om binnen een week van concept tot de productie van een topcluster te komen. Ook voor uw multipacks, fustkragen, tafelzetters en andere bierverpakkingen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit voor alle topclusters

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen. Tevens stellen onze klanten hoge eisen aan de kwaliteit, voorspelbaarheid en reproduceerbaarheid van hun bedrukkingen. We werken daarom volgens de internationale ISO norm 12647-2 voor offsetdruk, dat een stabiel en voorspelbaar eindresultaat van ons drukwerk garandeert.

De filosofie achter onze topclusters

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Topcluster verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen topclusters op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Specs:

 Vouwkarton tot 600 grs.
 Maatwerk eigen CAD afdeling en modelmakerij
 Drukkleuren 5 kleuren met lak
 Max. velformaat 90x130 cm
 Oplages vanaf 1000 stuks
 FSC kwaliteit leverbaar
 BRC-IoP gecertificeerd
Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00