Vouwkarton

Creatief, duurzaam en veelzijdig. Drie essentiële kenmerken van vouwkarton. Dings Kartonnages heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van vouwkartonnage producten. Als specialist in vouwkarton verpakkingen kunnen wij u voorzien van complete verpakkingsoplossingen. Bij een offerteaanvraag voor vouwkarton en goudkarton ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. 

Welke vouwkarton verpakkingen zijn er? 

Vouwkarton kan ingezet worden voor bijna alle kartonnen verpakkingen. Denk hierbij aan o.a. kartonnen dozen, sleeves, verzenddozen, geschenkdozen, interieurtjes, inschuifkartons en onderlegkartons. We zoeken voor elke toepassing de juiste kartonsoort met de juiste eigenschappen zoals bijvoorbeeld: vetwerend, diepvriesbestendig, ovenbestendig en FSC® kwaliteit. 

Kwalitatieve producten

Dings is lid van het Vouwkarton Platform Nederland, onderdeel van de ECMA (European Carton Makers Association). Verspreid over heel Europa zijn er 500 kartonnagebedrijven lid van deze organisatie. Deze bedrijven samen zorgen voor ongeveer 90% van de totale productie van vouwkartonnen verpakkingen. Door dit lidmaatschap zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vouwkarton verpakkingen. Dit is kennis waarvan u profiteert.

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00