Kartonnen verpakkingen

Dings biedt een groot assortiment verpakkingsmateriaal aan, waaronder kartonnen verpakkingen.  De kartonnen verpakkingen hebben wij in vele soorten en afmetingen. Wilt u de verpakking graag bedrukken? Geen probleem, alle soorten bedrukkingen kunnen wij voor u regelen. Een offerte ontvangt u binnen 24 uur, zodat het traject snel kan starten. Gedurende het hele traject wordt u begeleid door één aanspreekpunt binnen de organisatie. 

Kartonnen verpakkingen van de beste kwaliteit

Als u kartonnen verpakkingen bestelt, wilt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Dings kan u deze kwaliteit kartonnages bieden. Dings is in het bezit van het BRC-IoP certificaat. Dit betekent dat u de beste kwaliteit verpakkingen krijgt op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Daarbij krijgt u altijd een stabiel eindresultaat, omdat wij werken volgens de internationale ISO norm voor offsetdrukken 12647-2. 

Soorten karton voor uw verpakkingen 

Wij produceren verpakkingen van verschillende soorten karton zoals: vouwkarton, massiefkarton en  golfkarton. Voor iedere toepassing maken we de keuze voor het meest geschikte karton. Toepassingen zoals bijvoorbeeld direct contact met voedingsmiddelen, vetwerend, magnetronbestendig en diepvriesbestendig 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00