Horeca verpakkingen

Dings is gespecialiseerd in het ontwikkelen van horeca verpakkingen, zoals de populaire lunchboxen of de baguettebakjes. In ons assortiment vindt u zowel standaard horeca verpakkingen als verpakkingen die wij volledig naar wens produceren. Dings staat voor betrouwbaarheid en wij doen wat we beloven. Voor complete horeca verpakkingsoplossingen bent u bij ons op de juiste plek! 

Ontwikkeling van kwalitatief horeca verpakkingsmateriaal

Het assortiment aan horeca verpakkingen is breed en divers. Enkele populaire verpakkingen voor de horeca zijn lunchboxen, tafelzetters en snackbakjes. 

Met name bij verpakkingen voor de horeca is het hygiëne aspect zeer belangrijk. Wij beschikken over het gerenommeerde BRC-IoP certificaat waarmee u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en hygiëne van verpakkingsmaterialen voor de horeca.

De uitstekende service van Dings

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle horeca verpakkingen en kunt uitgaan van een snelle levering. Echter is dat niet alles, wij bieden u nog veel meer. Zo heeft u tijdens het ontwikkelingstraject één vast aanspreekpunt, zodat de communicatie goed en snel kan verlopen. Bestelt u standaard horeca verpakkingen, dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00