Cadeauverpakking

Een groot aanbod aan cadeauverpakkingen vindt u bij Dings. Een luxe cadeauverpakking of een originele cadeauverpakking? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u cadeauverpakkingen op maat ontvangt. Ontvang binnen 24 uur een offerte voor de aanvraag van uw cadeauverpakkingen. Wij geven u deskundig advies over het bedrukken van de cadeauverpakking. Het hele proces, van ontwerp tot levering, regelen wij allemaal in onze eigen kartonnagefabriek in Tegelen. 

Het ontwikkelingsproces van geschenkverpakkingen

De eerste stap binnen het proces is het aanvragen van een offerte voor uw geschenkverpakkingen. Standaard ontvangt u bij Dings een offerte binnen 24 uur, zodat het traject snel in gang kan worden gezet. Heeft u de offerte akkoord bevonden, dan krijgt u een vast aanspreekpunt binnen Dings toegewezen. U krijgt altijd een digitale proef (PDF) van uw bestelling, zodat u kunt zien hoe uw ontwerp eruit komt te zien. Onze grafische designers zorgen voor een passend ontwerp dat aansluit bij uw wensen. 

Eigen ontwerp voor geschenkdoos

Veel bedrijven kiezen voor een geschenkdoos met bedrukking, zodat de geschenkdoos bijvoorbeeld de huisstijl van het bedrijf uitdraagt. Een logo, een afbeelding of een speciaal kleurgebruik. Niets is bij Dings onmogelijk, zodat u verzekerd bent van maatwerk geschenkdozen. Wij beschikken over een eigen grafische afdeling waar onze designers aan de slag gaan voor een passend design.  

Dings; een eigen kartonnagefabriek

In het Limburgse Tegelen beschikt Dings over een eigen kartonnagefabriek. In onze kartonnagefabriek zijn onze medewerkers dagelijks in de weer onder andere cadeauverpakkingen te produceren. In onze kartonnagefabriek beschikken wij over een "state of the art machinepark" voor de productie van de diverse cadeauverpakkingen. Drukpersen, stansmachines, snijmachines, vouwplakmachines en inpakmachines; al deze machines hebben wij in eigen huis. Dit zorgt ervoor dat het proces van ontwerp tot levering op korte termijn kan worden gerealiseerd. 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00