Meedenken en ontwikkelen

Wij doen niets liever dan samen met u de uitdaging aangaan om te komen tot dé meest ideale verpakking voor uw product. Of het nu een non-food of een food verpakking is. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring zijn wij in staat u optimaal te adviseren bij de ontwikkeling en productie van uw kartonnen verpakkingen.

Verpakkingsproject

Niet voor niets zijn wij vaak al vanaf de productontwikkeling betrokken bij een verpakkingsproject. Onze designers beschikken naast heel veel creativiteit over een CAD-systeem en een snijplotter en zijn mede daardoor in staat om snel modellen te presenteren of kleine (proef)series te maken. U heeft gedurende het gehele traject één aanspreekpunt.

Wij realiseren ons als geen ander het belang van een perfecte verpakking voor een merk op de winkelvloer.

Kwaliteit voor alle kartonnen verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze kartonnen verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. 

Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Kartonnen verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen kartonnen verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.


food_inzet_217x285 ivana_inzet_217x285
 

 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00