MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij.
Maar wat wordt ermee bedoeld?
 

Verantwoordelijkheid

Wij als Dings Kartonnages willen concreet en aantoonbaar aan onze stakeholders laten zien wat wij verstaan onder MVO en dat het niet slechts een hol begrip is.
Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze besluiten en activiteiten op maatschappij en milieu. Hierover willen we open en transparant zijn.


Wilt u meer informatie over hoe wij MVO toepassen, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

De filosofie achter onze verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.We hebben daarom deelgenomen aan het door de Kartoflex georganiseerde collectieve ISO 26000 traject. De ISO 26000 richtlijn is gemaakt voor organisaties die ondersteuning willen bij het in de praktijk brengen van MVO. Vanuit de wens hun steentje bij te dragen aan duurzame ontwikkeling.


Middels onze zelfverklaring en referentiematrix tonen we aan dat we de principes en richtlijnen van ISO 26000 toepassen.

Dings logo iso26000 en mvo

Ons bedrijf is Groene Groeier
in het netwerk van VNO-NCW.    
logo-groene-groeiers
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00