Kartonnage

Dings; de specialist op het gebied van kartonnage. Kartonnage is een breed begrip en omvat eigenlijk alles wat met karton te maken heeft. Wij ontwikkelen kartonnen verpakkingen en kartonnen dozen volledig op maat voor u. Welke bedrukking u ook wenst, wij kunnen dit voor u realiseren. Al onze kartonnage producten leveren wij uitsluitend aan groothandels en bedrijven, de B2B markt dus. Naast alle kartonnage werkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bierviltjes

Welke kartonnage verpakkingen biedt Dings aan?

De kartonnages die Dings levert zijn heel divers. U kunt bij ons terecht voor kartonnen verpakkingen voor branches als bakkerijen, brouwerijen, horeca, industrie, bloemen- en plantenhandel, food en non-food. Veelgevraagde producten zijn bierverpakkingen, geschenkdozen, gebaksdozen, draagtrays en clusterverpakkingen.

Levering binnen 24 uur

Bij Dings worden standaard kartonnage producten binnen 24 uur geleverd. Onder standaardproducten vallen onder andere de onbedrukte zwanenhalsdozen, taartkartons, zakschuivers en goudkartons. 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00