Sparren

Met collega-specialisten op het gebied van verpakkingen doen wij niets liever dan “sparren”. Waar liggen de kansen op de verpakkingsmarkt? Food verpakkingen, take-away verpakkingenhoreca verpakkingen of bierverpakkingen. Wat u ook wenst, wij kunnen het leveren. Wij zijn verpakkingsspecialist en voorzien u van een verpakkingsontwerp volledig op maat. 50 jaar kennis en ervaring zorgen voor een optimaal advies voor uw verpakkingen.

Welke creatieve ideeën kunnen we samen gaan ontwikkelen? Welke innovaties kunnen voor u relevant zijn? Echter, wij zijn ook zo brutaal om regelmatig ongevraagd met nieuwe ideeën en concepten bij u aan te kloppen.

Bij een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Bestelt u de verpakking bij Dings, dan bent u verzekerd van een snelle levering.

Standaard verpakkingen 

We hebben een aantal standaard verpakkingen in ons assortiment, die wij uit voorraad binnen 24 uur kunnen leveren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zwanenhalsdozenopzetdozen of verzenddozen? Deze verpakkingen hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij in bijna ieder gewenst formaat binnen 24 uur leveren. Ook voor last minute verpakkingen bent u bij Dings aan het juiste adres.

Uw verpakking op maat ontwerpen 

Naast de standaard verpakkingen, kunt u bij ons ook terecht voor verpakkingen op maat. Alle maatwerk verpakkingen worden voor u geproduceerd in onze eigen kartonnagefabriek. U kunt al een verpakking laten maken vanaf 1.000 stuks. Wij zorgen dat het ontwerp past bij uw wensen en eisen.  En ook qua bedrukking is bijna alles mogelijk.

Het proces van de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal 

Tijdens het hele proces heeft u één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Vanaf de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal is uw contactpersoon betrokken bij het proces. De designers van Dings uiten hun creativiteit in uw verpakkingsontwerp. Met behulp van het CAD-systeem en onze snijplotter kunnen wij u snel verpakkingen presenteren of u zelfs voorzien van een proefserie. Wij zorgen voor de realisatie van verpakkingsmateriaal dat perfect past binnen uw organisatie.

Hamburger verpakking

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00