Marktleider in bakkerij verpakkingen

Wij zijn al sinds jaar en dag marktleider in Nederland op het gebied van het meest gewilde product onder de bakkers, de zwanenhalsdozen en ook voor alle andere bakkerij verpakkingen.

U kunt bij ons terecht voor alle verpakkingswensen voor ambachtelijke bakkerijen. Denk aan onder andere: vouwkartonnen taartdozen, gebakdozen, kartonnen onderleggers, conische bakjes, rondellen, caisses, taartranden, et cetera.

Doordat wij alle kartonnen verpakkingen voor bakkers maken is ook de eenduidigheid van het kleurgebruik bij de verschillende verpakkingen gegarandeerd. Dit is handig voor wanneer u een mix aan producten nodig heeft. Korte levertijden en 100% leverbetrouwbaarheid zijn bij ons vanzelfsprekend.

Verpakkingen voor gebak

Specifiek voor gebak hebben wij alle verpakkingen die bij elkaar passen. Van taartdozen van vouwkarton tot aan kartonnen onderleggers, taartranden en, banket dozen, caisses / rondellen en inschuifkartons.

Kwaliteit voor alle bakkerij verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze bakkerij verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Bakkerij verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen bakkerij verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

 Bij Dings klopt het gewoon

 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00