Uw service onze zorg

U kunt er van uitgaan dat wij begrijpen hoe u uw klanten tevreden wilt stellen. Wij kennen uw markt en de behoeftes van die markt. Wij ontzorgen u graag door mee te denken over het ontwerp en u te adviseren over het te gebruiken materiaal.  Maar ook door razendsnel te leveren, direct of uit voorraad. Standaard groothandel verpakkingsmateriaal heeft u binnen 24 uur in huis. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verpakkingen groothandel. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u optimale service kunt bieden aan uw klanten. Wij richten ons uitsluitend op de B2B markt, zoals groothandels en bedrijven. 

Uw groothandel verpakkingsproject 

Niet voor niets zijn wij vaak al vanaf de productontwikkeling betrokken bij een verpakkingsproject. Onze designers beschikken naast heel veel creativiteit over een CAD-systeem en een snijplotter en zijn mede daardoor in staat om snel modellen te presenteren of kleine (proef)series te maken. U heeft gedurende het gehele traject één aanspreekpunt. Wij realiseren ons als geen ander het belang van een perfecte verpakking voor een merk op de winkelvloer. Denk hierbij aan kartonnen dozen, cadeauverpakking, plastic verpakkingen, dozen op maat of verpakkingsdozen.

Kwaliteit voor alle kartonnen verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze groothandel kartonnen verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden.

Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Verpakkingsmateriaal voor de groothandel op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen kartonnen dozen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Bakkerij verpakking

 Horeca verpakkingen Dings verpakkingen
 
Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00