No-nonsense verpakkingen

Dankzij onze no-nonsense werkwijze en snelle levertijden zijn wij uitgegroeid tot de grootste bierviltjes producent van de Benelux. Als professioneel partner van grote en kleinere internationale brouwerijen kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Van standaard viltjes tot actiematige projecten met speciale stansvormen.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om hele grote of kleine aantallen viltjes, niets is onmogelijk. Wij zijn in staat om binnen een week van concept tot de productie van een viltje te komen. Ook voor uw topclusters, fustkragen, tafelzetters en andere bierverpakkingen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit voor alle brouwerij verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

Dings is lid van CRAFT brouwers 

CRAFT is de branchevereniging van onafhankelijke Nederlandse brouwers. CRAFT heeft inmiddels meer dan 170 leden en promoot en behartigt de belangen van haar leden richting markt, media en politiek.

craft_geassocieerd-lid_def

De filosofie achter onze brouwerij verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Brouwerij verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen brouwerij verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Bierviltjes bedrukken One stop shopping verpakking
 
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00