Bierkaartjes

Promotie via bierkaartjes is ideaal. Niet alleen wordt er regelmatig mee gespeeld maar beschermd ook nog eens de tafel. Uw boodschap wordt dus sowieso gezien.

Bierkaartjes naar uw wensen samenstellen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor brouwerijen

Of het nu gaat om hele grote of kleine aantallen bierkaartjes, niets is onmogelijk. Wij zijn in staat om binnen een week van concept tot de productie van een bierkaartje te komen. Ook voor uw topclusters, fustkragen, multipacks en andere bierverpakkingen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit voor alle bierkaartjes

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen. Tevens stellen onze klanten hoge eisen aan de kwaliteit, voorspelbaarheid en reproduceerbaarheid van hun bedrukkingen. We werken daarom volgens de internationale ISO norm 12647-2 voor offsetdruk, dat een stabiel en voorspelbaar eindresultaat van ons drukwerk garandeert.

De filosofie achter onze bierkaartjes

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden.

Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Bierkaartjes op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen bierkaartje op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Specs:

Bierviltkarton tot 1,6 mm.
 Maatwerk eigen CAD afdeling en modelmakerij
 Drukkleuren 4 kleuren
 Max. velformaat 715x1105 mm
 Oplages vanaf 50 stuks
 FSC kwaliteit leverbaar
Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00