Kartonnen dozen

Het grootste assortiment kartonnen dozen vindt u bij Dings; de specialist in kartonnages. Een ruim assortiment aan kartonnen dozen en kartonnen verpakkingen maken van ons een echte specialist op het gebied van kartonnages. U ontvangt binnen 24 uur een offerte. Plaatst u een order dan bent u verzekerd van snelheid en flexibiliteit tijdens het gehele traject. 

De levertijd van kartonnen dozen

Op het moment dat u kartonnen dozen bestelt, wilt u deze uiteraard snel in huis hebben. Omdat wij alles zelf produceren, kunnen wij een snelle levering realiseren. Standaard en voorraad producten kunnen wij zelfs binnen 24 uur leveren. Klant specifieke producten, bijvoorbeeld bedrukte kartonnen dozen, worden binnen 2 à 3 weken geleverd. 

Kan ik kartonnen dozen op maat bestellen? 

Bij Dings realiseren wij klant specifieke kartonnen dozen. Op basis van uw eisen en wensen gaat onze designafdeling voor u aan de slag om met een passend ontwerp te komen. U kunt bij Dings dus kartonnen dozen op maat laten maken. Vaak willen bedrijven hun huisstijl of logo op de kartonnen dozen laten bedrukken. Niets is bij ons onmogelijk als het gaat om het bedrukken van uw kartonnen dozen.

Het kopen van kartonnen dozen was nog nooit zo eenvoudig 

Neem direct telefonisch contact met ons op of vraag een brochure of offerte aan op onze website. Wij leveren uitsluitend aan het B2B kanaal.

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00