Golfkartonnen verpakkingen & displays

Op zoek naar golfkarton verpakkingen op maat? Dings, de kartonnage specialist, kan u hierbij helpen. Wij bieden u micro- en minigolfkarton verpakkingen in alle soorten en maten aan. We zijn uniek in Nederland in het direct in offset bedrukken van minigolf- en microgolfkarton tot een dikte van 1,5 mm. in 5 kleuren tot een formaat van 72x105 cm. Wat u wensen ook zijn, wij realiseren uw golfkarton verpakking op maat. Profiteer bij Dings van een deskundig advies, kwalitatieve producten en een snelle levering! 

Waarom golfkarton? 

Golfkarton is naast vouwkarton en massiefkarton een van de kartonsoorten die vooral wordt toegepast in de verpakkingsbranche. Golfkarton is licht en sterk en daarmee een uitstekend alternatief voor massiefkarton. Het biedt bovendien een betere bescherming en is uitstekend te bedrukken.

We ontwerpen, ontwikkelen en produceren full colour bedrukte verpakkingen, POS- en POP-displays van G-, F- en zelfs E-flute. De voordelen t.o.v. preprinted golfkarton zijn legio: kleine oplages vormen geen enkel probleem, lagere drukvoorbereidingskosten t.o.v. flexodruk, snelle levertijden en een hogere drukkwaliteit.

Bestel uw golfkarton dozen op maat 

Bij een golfkarton doos op maat zijn er vaak specifieke wensen voor kleur, afmetingen, vorm en bedrukkingen. Onze designafdeling zorgt voor een ontwerp van uw golfkarton verpakking gebaseerd op uw eisen en wensen. 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00