E-Commerce verpakkingen

Opvallen via de verpakking wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid. Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan het uiterlijk van de verzendverpakking. Hierbij beperken we ons niet langer tot verrassende stevige constructies. Ook duurzaamheid, loepzuivere sprekende bedrukkingen en de binnenkant krijgen steeds meer aandacht. Hierdoor creëer je een unwrapping experience bij de ontvanger. Uitpakken wordt een feest! U maakt als bedrijf nóg meer indruk op de ontvanger.
 
Wij zijn uniek in hoogwaardig bedrukte E-commerce verpakkingen in kleine tot middelgrote oplages met een zeer snelle levertijd!

Golfkartonnen verpakkingen

Op zoek naar golfkarton verpakkingen op maat? Dings, de kartonnage specialist, kan u hierbij helpen. Wij bieden u micro- en minigolfkarton verpakkingen in alle soorten en maten aan. We zijn uniek in Nederland in het direct in offset bedrukken van minigolf- en microgolfkarton tot een dikte van 1,5 mm. in 5 kleuren tot een formaat van 72x105 cm. Wat u wensen ook zijn, wij realiseren uw golfkarton verpakking op maat. Profiteer bij Dings van een deskundig advies, kwalitatieve producten en een snelle levering!

Waarom golfkarton? 

Golfkarton is naast vouwkarton en massiefkarton een van de kartonsoorten die vooral wordt toegepast in de verpakkingsbranche. Golfkarton is licht en sterk en daarmee een uitstekend alternatief voor massiefkarton. Het biedt bovendien een betere bescherming en is uitstekend te bedrukken.

Bestel uw E-Commerce verpakkingen op maat 

Bij een E-Commerce verpakking  op maat zijn er vaak specifieke wensen voor kleur, afmetingen, vorm en bedrukkingen. Onze designafdeling zorgt voor een ontwerp van uw E-commerce verpakking gebaseerd op uw eisen en wensen.

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00