Verpakkingen op maat

Opvallen via het verpakkingsmateriaal wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid. Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan het uiterlijk van de verzendverpakking. Hierbij beperken we ons niet langer tot verrassende stevige constructies. Ook duurzaamheid, loepzuivere sprekende bedrukkingen en de binnenkant krijgen steeds meer aandacht. Hierdoor creëer je een unwrapping experience bij de ontvanger. Uitpakken wordt een feest! U maakt als bedrijf nóg meer indruk op de ontvanger.
 
Wij zijn uniek in hoogwaardig bedrukte E-commerce verzenddozen in kleine tot middelgrote oplages met een zeer snelle levertijd! Bekijk ook onze E-commerce verzenddozen.

E-commerce verzenddozen

U wilt een standaard verzenddoos, maar wel in uw huisstijl. Er is een grote diversiteit aan vaste afmetingen. Door te kiezen voor een eigen opdruk in fotokwaliteit worden de verzenddozen alles behalve standaard. Al onze stans- en vouwdozen laten zich snel en eenvoudig opzetten en beschermen uw producten optimaal tijdens de verzending.

Brievenbusverpakking 

Uw producten passen perfect door een brievenbus. Dan zijn onze speciale brievenbusverpakkingen uitermate geschikt. Het biedt vele voordelen. Voor u worden de verzendkosten lager en uw klant hoeft niet thuis te zijn op moment van levering. Voor al uw boeken, kleren en andere producten die door de brievenbus passen, heeft webretailpackaging stevige en mooie kartonnen verpakkingen.

Bestel uw E-Commerce doos op maat

Bij een E-Commerce doos op maat zijn er vaak specifieke wensen voor kleur, afmetingen, vorm en bedrukkingen. Onze designafdeling zorgt voor een ontwerp van uw E-commerce verpakking gebaseerd op uw eisen en wensen.

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00