Bierverpakking

Dings is een grote producent van bierverpakkingen en de grootste producent van bierviltjes, in de Benelux. Wij zijn in staat om aan bijna elke vraag voor bierverpakkingen te voldoen. We beschikken over diverse standaard verpakkingen die we eenvoudig naar uw wensen kunnen aanpassen. Uiteraard ontwikkelen we ook graag een geheel nieuwe verpakking voor u. Dit kan zowel voor kleine als grote aantallen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces, van verpakkingsontwerp tot aan de levering van de bier verpakking aan huis. Al onze verpakkingen worden gemaakt van een stevige kwaliteit karton met een grote scheurvastigheid. Hierdoor is de bierverpakking beter bestand tegen vocht en heeft de verpakking een groter draagvermogen.

Multipack verpakkingen

U bent op zoek naar een mooie, maar wel eenvoudige oplossing om uw flessen bier te verpakken. Binnen het segment multipack verpakkingen bieden wij topclusters en clips aan die uw flessen aan de bovenkant bij elkaar houden. Daarnaast zijn er de wraparounds die vier of zes flessen tegelijkertijd verpakken. Onze multipack oplossingen zijn leverbaar in standaard- en maatwerkuitvoeringen. Ze zijn geschikt als cadeau- en schapverpakkingen.

Het aanbod drankverpakkingen

Wij produceren verschillende bierverpakkingen en drankenverpakkingen voor brouwerijen en de drankenindustrie. Denk hierbij aan clusterverpakkingen, wraparounds, geschenkverpakkingen, topclusters en draagtrays. Tevens beschikken wij over een eigen CAD-systeem waardoor wij u op een vakkundige en snelle manier kunnen voorzien van modellen.

Draagbaskets

U heeft een nieuw bier gebrouwen en wilt dit promoten. U bent op zoek naar een geschikte geschenkverpakking. Of wilt u een goede draagbare verpakking voor uw bierflessen? Dan zijn onze draagbaskets en –mandjes uitermate geschikt. Deze handzame en stevige verpakkingen kunnen in ieder ontwerp worden uitgevoerd. We verpakken uw flessen per 2, 4 of 6 stuks.

Geschenkverpakkingen

Er zijn genoeg redenen te bedenken om uw bier als cadeau te verpakken. De echte bierliefhebber kun je immers op ieder gewenst moment verrassen met een mooi vormgegeven bierpakket. Wij bieden de mogelijkheid om uw bier te verpakken inclusief een bierglas. Onze geschenkdozen kunt u voorzien van uw eigen ontwerp om het cadeau nog specialer te maken.

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00