Oprichter Joep Dings

Bakker Joep Dings besloot in 1960 een groothandel in bakkerijgrondstoffen te beginnen; de Firma J. Dings. Samen met zijn vrouw Annie zorgde hij voor de groei van dit bedrijf en werd het assortiment onder andere uitgebreid met kartonnen verpakkingen voor bakkerijen. Een volgende stap was de aanschaf van een drukpers waardoor bedrukte verpakkingen en papierwaren konden worden geproduceerd. Hiermee was Dings Kartonnages B.V. een feit.

De jaren erna wordt er vier keer verhuisd naar een groter pand en groeit het bedrijf uit tot een allround kartonnage producent en inmiddels grootste bierviltjes producent van de Benelux met zo’n 40 medewerkers.

 

Filosofie

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Dings is lid van:

banner_lid-van-1

Bewaren

Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00