Kwaliteit

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen. De BRC-IoP certificering is door het British Retail Consortium ontwikkeld en richt zich – evenals de door de Europese kartonproducenten ontwikkelde GMP FEFCO standaard – op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties. Hiervoor worden de door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toegepast. Deze richtlijnen zijn specifiek voor de productie van verpakkingen voor de voedings- middelenindustrie.

ISO norm 12647-2

Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit, voorspelbaarheid en reproduceerbaarheid van hun bedrukkingen. We werken daarom volgens de internationale ISO norm 12647-2 voor offsetdruk, dat een stabiel en voorspelbaar eindresultaat van ons drukwerk garandeert. Met onze gestandaardiseerde workflow, inclusief colormanagement, ICC-profielen en certified proofing, mag u rekenen op een uitstekende kwaliteit van uw drukwerk.

ECMA - European Carton Makers Association

Tevens zijn wij lid van het Vouwkarton Platform Nederland. Deze organisatie maakt onderdeel uit van de European Carton Makers Association (ECMA). Bij deze Europese organisatie zijn 500 kartonnagebedrijven aangesloten die samen ongeveer 90% van alle vouwkartonnen verpakkingen in Europa produceren. Via de ECMA zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Europese wetgeving m.b.t. verpakkingen en materialen, innovaties en marktontwikkelingen. Kennis waarvan u direct profiteert.

Kwaliteits verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Dings Kwaliteitstest

Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00