ECMA - European Carton Makers Association

Wij zijn lid van het Vouwkarton Platform Nederland. Deze organisatie maakt onderdeel uit van de European Carton Makers Association (ECMA). Bij deze Europese organisatie zijn 500 kartonnagebedrijven aangesloten die samen ongeveer 90% van alle vouwkartonnen verpakkingen in Europa produceren.

Ontwikkelingen

Via de ECMA zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Europese wetgeving m.b.t. verpakkingen en materialen, innovaties en marktontwikkelingen. Kennis waarvan u direct profiteert.

Kwaliteit voor alle vouwkarton verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen. De BRC-IoP certificering is door het British Retail Consortium ontwikkeld en richt zich – evenals de door de Europese kartonproducenten ontwikkelde GMP FEFCO standaard – op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties. Hiervoor worden de door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toegepast.

Vouwkarton verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen vouwkarton op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Het doel van Vouwkarton Platform Nederland is de promotie van vouwkarton.
Verpakt in vouwkarton vinden vele soorten food en non-food producten hun weg via de logistieke keten naar de consument. Vouwkarton
verpakkingen zorgen voor veiligheid en efficiency tijdens transport, een opvallende uitstraling van producten in het retailschap en gebruiksgemak thuis.
Vouwkarton  is een  veelzijdig, creatief en duurzaam verpakkingsmateriaal.
logo vouwkarton
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00