Kartonnagefabriek

De kartonnagefabriek van Dings is gevestigd in het Limburgse Tegelen. In onze kartonnage drukkerij produceren circa 40 gemotiveerde medewerkers in twee ploegen verpakkingen en displays van vouwkarton, massiefkarton en golfkarton. De standaardproducten die in onze fabriek worden geproduceerd kunnen al binnen 24 uur worden geleverd 

Met welke machines wordt in de kartonnagefabriek gewerkt? 

In onze kartonnagedrukkerij beschikken wij over de modernste drukpersen, snijmachines, stansmachines en vouwplakmachines. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen wij een snelle levering garanderen. 

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wij zijn in het bezit van het BRC-loP certificaat, waarmee uw producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Daarnaast werken wij bij Dings volgens de ISO norm 12647-2 voor het offset drukken. Door deze norm heeft u de garantie voor een voorspelbaar eindresultaat. 

Karton bedrukken; de mogelijkheden

Welke wens u ook heeft voor het karton bedrukken, wij maken het mogelijk. Alle soorten bedrukkingen zijn bij ons mogelijk. Het bedrukken van het karton gebeurt in onze eigen kartonnagefabriek waar wij beschikken over de modernste machines. 

Dings; een maatschappelijk verantwoorde onderneming

Wij beschikken over een FSC® certificaat voor duurzaam bosbeheer, ISO 14001 voor Millieuzorg en ISO 26000 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dus ook als u op zoek bent naar een duurzame- en maatschappelijk verantwoorde leverancier, bent u bij Dings aan het juiste adres. 

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00