Meedenken in horeca verpakkingen

Of het nu gaat om standaard of klant specifieke producten. Bedrukt of onbedrukt. Voor al uw kartonnen verpakkingen en kartonnen dozen hebben wij een perfecte oplossing. Onze productontwikkelaars en designers denken graag met u mee om te komen tot de meest interessante horeca verpakkingen voor uw klanten. Van lunchboxen tot disposables, geschenkverpakkingen tot tafelzetters. 

Soorten horeca verpakkingen

Wij ontwerpen en produceren kartonnen verpakkingen, lunchboxen, snackbakjes (zoals frietbakjes en frikandelbakjes, bekersleeves, geschenkverpakkingen en ga zo maar door.

Doordat wij alle kartonnen verpakkingen voor de horeca maken is ook de eenduidigheid van het kleurgebruik bij de verschillende verpakkingen gegarandeerd. Dit is handig voor wanneer u een mix aan producten nodig heeft. Korte levertijden en 100% leverbetrouwbaarheid zijn bij ons vanzelfsprekend.

Kwaliteit voor alle horeca verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze horeca verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Horeca verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen horeca verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

     inzet_baguette_500x285

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00