One Stop Shopping

Als allround kartonnagefabriek bieden wij u één loket voor al uw kartonnen verpakkingsvragen en -oplossingen. 

Wij produceren voor brouwerijen en de drankenindustrie ook topclusters, tafelzetters, cadeau verpakkingen, draagtrays en draagbaskets, multipacks, clips; vrijwel alles is mogelijk. Duurzaam en milieuvriendelijk produceren wordt van steeds groter belang. Dankzij onze FSC®-certificering kunnen we uw verpakkingen voorzien van het FSC-logo. Wij zien het als een uitdaging om productie- en levertijden zo kort mogelijk te maken.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om hele grote of kleine aantallen one-stop-shop verpakkingen, niets is onmogelijk. Wij zijn in staat om binnen een week van concept tot de productie van een viltje te komen. Natuurlijk kunt u ook voor uw topclusters, bierviltjes, tafelzetters en andere bierverpakkingen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit voor al onze One Stop Shopping verpakkingen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze One Stop Shopping verpakkingen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden.

Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

One Stop Shopping verpakkingen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen One Stop Shopping verpakkingen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

  La Trappe One Stop Shopping

Bewaren

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00