Brouwerij Bierviltjes

Met onze grootformaat offsetpersen, stans- en afwerkingsmachines is geen vorm of formaat bierviltje onmogelijk. Dankzij ons CAD-systeem en onze snijplotter kunnen wij in een handomdraai allerlei modellen bierkaartjes en mogelijkheden laten zien. Ook als u uw bierviltjes op een speciale manier verpakt wil hebben zijn alle denkbare varianten mogelijk. 100% Leverbetrouwbaarheid is voor ons vanzelfsprekend.

Mogelijkheden

Of het nu gaat om hele grote of kleine aantallen bierviltjes, niets is onmogelijk. Wij zijn in staat om binnen een week van concept tot de productie van een viltje te komen. Natuurlijk kunt u ook voor uw topclustersfustkragentafelzetters en andere bierverpakkingen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit voor alle bierviltjes

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze bierviltjes

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. 

Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Bierviltjes op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen bierviltjes op maat of bierviltjes bedrukken, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

    Review Quote Grolsch

Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00