Gebaksdozen

Wij zijn al sinds jaar en dag marktleider in Nederland op het gebied van bakkerij verpakkingen. Neem als voorbeeld deze gebaksdozen. Neem contact op met ons voor een persoonlijke offerte.

U kunt bij ons terecht voor alle verpakkingswensen voor ambachtelijke bakkerijen. Denk aan onder andere: vouwkartonnen taartdozen, kartonnen onderleggers, conische bakjes, rondellen, caisses, taartranden, et cetera.

Verpakkingen voor gebak

Specifiek voor gebak hebben wij alle verpakkingen die bij elkaar passen. Van taartdozen van vouwkarton tot aan kartonnen onderleggers, taartranden en, banket dozen, caisses / rondellen en inschuifkartons.

Kwaliteit voor alle gebaksdozen

We beschikken over het BRC-IoP certificaat en garanderen daarmee dat al onze verpakkingen qua voedselveiligheid en hygiëne aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie achter onze gebaksdozen

No-nonsense en betrouwbaarheid (doen wat je belooft) zijn de twee sleutelwoorden die Annie en Joep Dings hoog in het vaandel hadden. 

Nadat hun zoon Cas de leiding van het familiebedrijf in 1996 overnam is daarin niets veranderd. Dit heeft er mede toe geleid dat Dings Kartonnages niet alleen een hele sterke band met haar klanten heeft, maar ook met haar medewerkers. Daardoor blijft binnen het bedrijf veel kennis en ervaring aanwezig bij betrokken mensen die met passie en plezier hun vak uitoefenen.

Gebaksdozen op maat

Wilt u meer informatie over het laten maken van uw eigen gebaksdozen op maat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

Specs:

 Vouwkarton tot 600 grs.
 Massiefkarton tot 1,5 mm.
 Golfkarton G, F en E –flute tot 1,5 mm, direct offsetdruk
 Maatwerk eigen CAD afdeling en modelmakerij
 Drukkleuren 5 kleuren met lak
 Max. velformaat 90x130 cm
 Oplages vanaf 1000 stuks
 FSC kwaliteit leverbaar
 BRC-IoP gecertificeerd
Wij zijn u graag van dienst!
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Direct contact

Direct contact

* Verplichte velden

Verzenden
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Verzenden
Dings Kartonnages B.V. Dings Kartonnages B.V.
+31 (0)77 - 326 20 00